Balgradean si Luchin trasi pe dreapta de Bonetti

1016

Balgradean si Luchin nu au facut nici aseara parte din planurile italianului, acestia fiind trecuti pe linie moarta de antrenor. Lista neagra alcatuita de Bonetti in vara a fost bagata in sertar, dar ramine de actualitate.

„Dario nu uita si nu iarta”, spun jucatorii. Dintre cei nominalizati de italian, Moti si Platini au plecat de la echipa, iar Stratila e accidentat. Catalin Munteanu e de neinlocuit momentan in angrenajul echipei, la fel si Pulhac, intrucit Koulibaly e inca in urma cu pregatirea fizica. Ionel Danciulescu este eterna rezerva in acest sezon, nefiind luat in calcul pentru un post de titular.
„Italianul nu are solutii la Munteanu si la Pulhac, altfel ar incerca si indepartarea lor. Tendinta de inlaturare a celor aflati pe lista facuta de el in vara e evidenta, iar la iarna multi dintre acestia vor pleca”, spun surse din cadrul clubului.
Balgradean si Luchin, primele victime

Cristian Balgradean (24 de ani) si Srgian Luchin (26 de ani), si ei aflati in razboi rece cu antrenorul, nu mai intra in calculele lui Dario. Portarul a gresit in Supercupa cu CFR, iar de atunci nu a mai aparat. „Bonetti le-a spus amindurora ca Dinamo a fost slaba in aparare cu ei in teren si le-a dat de inteles ca nu vor mai prinde echipa prea curind”, au povestit colegii. Balgradean si Luchin nu au fost nici macar in lot contra Iasiului. Portarul nu a prins banca de rezerve nici aseara, la Brasov, in timp ce Luchin a fost doar rezerva, fiind preferat Scutaru. Oficial, s-a motivat ca ambii au avut probleme medicale, desi s-au antrenat normal toata saptamina.

Luchin l-a infruntat mereu
Intre Bonetti si Luchin relatiile sint reci de multa vreme. Dupa Dinamo – CFR (0-1), in primavara, Bonetti le-a zis jucatorilor: „Jucati de parca sinteti drogati ori tradatori!”. Luchin a fost primul care a dezvaluit public reactiile italianului, urmat fiind de Danciulescu. Dupa derby-ul cu Steaua (2-3), italianul a intrat in vestiar si s-a luat de fundasi: „Daca eram eu pe teren, nu luam golurile astea! Intram barbateste la minge”. Apoi i-a zis lui Luchin: „Tu esti fotomodel, nu fotbalist!”. Au urmat cuvinte grele intre cei doi, totul culminind in aceasta vara, cind Srgian a criticat sistemul 4-3-3, pe care Bonetti voia sa-l implementeze la echipa. Sursa: gsp