Balotelli UIMESTE in fiecare zi: A platit un taximetrist sa mearga 300 de km in fata lui, sa nu se rataceasca!

589

Mario Balotelli, a platit un taximetrist sa conduca in fata sa de la Manchester pana la Londra, pe o distanta de aproximativ 300 de kilometri, pentru a evita sa se rataceasca.

Publicatia engleza noteaza ca Balotelli nu are probleme de orientare in Manchester, dar atunci cand este nevoit sa plece in alt oras prefera sa plateasca pentru ca un taxi sa conduca in fata sa, informeaza Sunday Mirror.

Recent, Balotelli a avut o intrevedere cu agentul sau, Mino Raiola, la resedinta din Londra a tehnicianului echipei Fulham, Martin Jol, Raiola fiind si reprezentantul acestuia. Jol a vazut un taxi oprind in fata casei, dar nu si pe fotbalist coborand. Balotelli a sosit in urma taxiului, cu una din masinile sale, un Maserati GT in valoare de 80.000 de lire sterline. Taximetristului i s-a cerut sa il astepte pe jucator, pentru a-i deschide calea si la intoarcerea la Manchester.

Intamplarea a fost relatata de Mino Raiola intr-un interviu pentru o revista olandeza.

O calatorie cu taxiul de la Manchester la Londra costa 400 de lire sterline, iar Balotelli are un salariu saptamanal de 120.000 de lire sterline.