STIRILE ZILEI

Banel Nicolita se insoara! Vezi cum arata alesa inimii lui!

media_136594292480397000Banel Nicolita si iubita lui, Cristina, cea care i-a fost alaturi in ultimii ani, vor deveni parinti in toamna acestui an, iar pe 28 decembrie se vor casatori. Pentru ca fotbalistul e nascut in Faurei, acesta a dorit sa faca nunta aproape de locul natal, asa ca a rezervat un local imens in Braila, scrie WOWbiz.ro.

Desi nunta este abia la sfarsitul acestui an, Banel Nicolita a organizat totul din timp, astfel ca asteapta la petrecere in jur de 400 de invitati. Sportivul va avea un meniu regesc, cu mancaruri alese si bauturi fine, iar atmosfera va fi intretinuta de solisti de renume din piata muzicala.

Banel vrea ca la nunta lui sa aiba toate genurile muzicale, pentru toate gusturile. Printre cei care vor intretine atmosfera la nunta fotbalistului se numara Andra Maruta (tarif de nunta 2.500 – 3.000 de euro), Adi Minune (tarif de nunta 3.000 – 3.500 de euro) si Constantin Enceanu (tarif de nunta 1.000 – 2.000 de euro), trei dintre cantaretii preferati ai lui.

Conform unor surse din anturajul lui Nicolita, artistii care-i vor intretine atmosfera la petrecerea fastuoasa vor fi remunerati sume substantiale, peste tarifele lor standard, mai ales ca nunta va avea loc intre Craciun si Revelion, perioada in care unii solisti pleaca in vacante.

1 Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP