Barca vrea fundasi centrali. Pe ce SUPER jucatori a pus ochii

1111

Barcelona cauta intariri in compartimentul in care are mari probleme: axul central al defensivei, acolo unde catalanii au suferit in acest inceput de sezon.

Gerard Pique a avut mai multe probleme medicale, in timp ce Mascherano este intr-o evidenta scadere de forma. Celelalte variante pentru centrul defensivei, Vermaelen si Mathieu, nu sint la nivelul cerut la Barcelona. Mai mult, fundasul belgian venit de la Arsenal are si accidentari peste accidentari de cind a venit in Spania.

In aceste conditii, cel mai important ziar catalan, Mundo Deportivo, a anuntat ca Luis Enrique are 4 variante de top pentru intarirea defensivei.

Laporte, fundasul de 21 de ani al lui Bilbao este una dintre optiunile principale, mai ales ca stie foarte bine stilul de joc al Barcelonei si este un aparator tehnic.

Un alt fundas din La Liga pe care Barcelona il doreste este Jose Maria Gimenez, 20 de ani, de la Atletico Madrid. Fotbalistul din nationala Uruguayului a impresionat in 2015 si este vazut ca o solutie pentru centrul defensivei.

Catalanii mai au doua variante, pe Marquinhos, fundasul lui PSG, si pe John Stones de la Everton. Ambii sint doriti si de Mourinho la Chelsea. Vezi aici toate detaliile despre dorinta tehnicianului portughez.

sursa: gsp.ro