Barca vrea sa faca IMPRUMUTUL ANULUI. Pe ce SUPER jucator a pus ochii

459

Barcelona pregateste o mutare interesanta pe piata transferurilor.

Ander Herrera ar putea fi marele pariu al lui Luis Enrique in perioada de transferuri din iarna. Rezerva la United, mijlocasul e dorit la Barcelona sub forma de imprumut.

Din ianuarie, catalanii vor avea din nou dreptul la transferuri, iar presa iberica lanseaza zilnic informatii privind posibile tinte. Chiar daca se vorbea de mutari impresionante, se pare ca board-ul de pe Camp Nou va incerca abia in vara sa faca achizitii importante. Totusi, de la jumatatea sezonului Luis Enrique ar putea sa aiba sub comanda un fotbalist care acum e in lotul lui United. Potrivit sport.es, oficialii Barcelonei s-au interesat de posibilul imprumut al lui Herrera (26 de ani), iar sansele ca mutarea sa se faca sunt foarte mari.

Carrick, Schneiderlin si Schweinsteiger sunt cei trei fotbalisti din lotul lui Van Gaal care se lupta pentru cele doua posturi de mijlocasi centrali la United, cu Fellaini o alta optiune de luat in calcul. In aceste conditii, sansele ca Herrera sa mai evolueze sunt minime, iar board-ul „diavolilor” e incantat de posibilitatea de a-l imprumuta. Spaniolul ar avea ocazia sa joace mult mai mult si, in masura in care va da satisfactie, sa fie chiar vandut in vara. Englezii fac tot posibilul sa recupereze o buna parte din suma impresionanta – 24 de milioane de lire – pe care au platit-o pentru aducerea lui Herrera in august 2014.

sursa: prosport.ro