Basescu entuziasmat de Barcelona: Cine nu vrea sa-i vada pe Xavi, Iniesta sau Shakira?!

1010

Traian Basescu spune ca va urmari meciul de sambata cu Barcelona de acasa, pentru ca de cativa ani nu mai merge la stadion, el aratandu-se insa convins ca va fi un spectacol „total” si adaugand: „Cine nu vrea sa-l vada pe Messi, pe Xavi (…) Sa poti sa o vezi pe Shakira la Bucuresti in tribuna…”

Intrebat, miercuri seara, la sediul sau de campanie, daca merge la meciul Dinamo – FC Barcelona de sambata, presedintele suspendat a raspuns: „Am fost invitat de conducerea clubului si le-am multumit mult, i-am rugat sa fiu scuzat, dar eu nu mai calc pe stadioane de cativa ani buni, de la incidentul din Giulesti de la meciul Rapid-Steaua. Recunosc ca am mai fost o data pe Dinamo la meciul Steaua – Dinamo, dar m-am dus undeva catre peluza” .

El a precizat ca de aceasta data se va uita la televizor.

„Cine nu vrea sa-l vada pe Messi, pe Xavi, mai ales ca am inteles ca pot veni si cu prietenele lor, ceea ce va face spectacolul total. Sa poti sa o vezi pe Shakira la Bucuresti in tribuna…” , a comentat Basescu.

Dinamo va disputa sambata, pe Arena Nationala din Bucuresti, un meci amical in compania formatiei spaniole FC Barcelona.