BC Mures a invins pe CSU Sibiu cu 78 – 73 la Cupa Mures

924

Baschetbalistii sibieni au avut o evolutie buna in prima partida jucata la Tg. Mures, cu echipa locala. CSU Atlassib Sibiu va juca vineri de la ora 18.00 cu CSM Bucuresti.

Universitarii au pierdut meciul cu BC Mures Tg. Mures cu scorul de 73-78 (24-25, 15-20, 20-18, 14-15), la capatul unei partide in care evolutiile jucatorilor lui Dragan Petricevic au fost destul de bune. Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat Knutson 18, Griskenas 18, Velickovic 17, Gruev 8, Markovic 3, Vajda 4, Craciun 3 si Aktas 2 puncte. La CSU nu au evoluat deloc jucatorii Raducan si Pascu.

CSU Atlassib Sibiu joaca vineri de la ora 18.00 cel de al doilea meci de la Cupa Mures, impotriva celor de la CSM Bucuresti.

Vulc: Un meci bun de pregatire

Directorul executiv al lui CSU Atlassib Sibiu a urmarit si el prima partida a sibienilor la Cupa Mures. Mircea Vulc este multumit de cum au evoluat jucatorii sibieni. ”A fost un meci bun. Este un prim meci de pregatire cu adevarat si echipa a mers bine. Suntem multumiti de aceasta prima evolutie. Eu personal am fost multumit de cum s-a jucat. Evolutia jucatorilor este una buna, iar Dragan Petricevic a pregatit foarte bine partida si echipa pentru acest meci. Sigur e devreme sa tragem primele concluzii clare, dar la prima aparitie cu un adversar pe masura, eu consider ca echipa a mers bine” a spus pentru csusibiu.ro, Mircea Vulc.

foto: BC Mures Fan Club