Becali a lansat BOMBA in conflictul cu Armata. Ce DECIZIE a luat si ce DOCUMENT poate schimba TOTUL

498

Un nou episod din conflictul Becali-CSA s-a consumat.

Gigi Becali nu mai lanseaza doar atacuri verbale la sefii CSA, insa trece la fapte! La un an de la pierderea in instanta a marcii, patronul Stelei si conducerea Clubului Sportiv al Armatei nu au ajuns inca la un acord. Si nici nu pare ca vor ajunge.

O intelegere intre Gigi Becali si conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua (CSA) pare tot mai putin probabila. Daca nu chiar imposibila.

La un an de la momentul in care Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) decidea sa dea castig de cauza CSA-ului in disputa pentru marca Steaua, cele doua parti tot nu au reusit sa se inteleaga si sa refaca relatia.

Dat afara din Ghencea si ramas doar cu numele „FCSB”, Becali a anuntat in repetate randuri ca va dovedi in cele din urma ca are dreptate. Pana atunci, acesta a lansat insa o ofensiva puternica imptoriva Armatei.

Astfel, scrie ziare.com, patronul Stelei a notificat CSA Steaua ca doreste despagubiri pentru investitiile facute de-a lungul timpului in baza sportiva din Ghencea, care s-ar ridica la circa 4 milioane de euro. 

 Concret, Becali vrea inapoi nocturna, tabela de marcaj, lojele, sistemul se supraveghere si lifturile stadionului din Ghencea, toate facute din banii sai.

Sursa citata scrie ca Armata nu a dat inca un raspuns concret, in timp ce Florin Talpan, juristul CSA, a refuzat si el sa comenteze pe seama subiectului.

Cel mai probabil, motivul acestui demers ar putea fi insa menit nu sa-i recupereze lui Becali investitia, ci sa le forteze celor de la CSA mana. Discutiile dintre cele doua parti nu au avansat de o buna bucata de vreme, iar in tot acest timp echipa de fotbal a fost nevoita sa se antreneze la Mogosoaia, Buftea si Domnesti, ba chiar sa se mute pentru un meci tocmai la Cluj.

sursa: sport.ro