Becali a pus ochii pe ultima „perla” a CFR-ului, dupa plecarea lui Guilherme

1013

„Cred ca avem un lot foarte bun, avem nevoie sa acoperim cateva posturi, vom vedea. Vom rezolva situatia in cel mai scurt timp. Vrem sa pregatim echipa si pentru ce va urma in sezonul urmator, in preliminariile cupelor europene. Sunt in acest moment multi jucatori pe care ii urmaresc, avem o lista, dar nu pot sa va spun ce am in cap.”, a spus Reghecampf la Digi aseara.

Unul dintre jucatorii doriti de Reghe este Camora de la CFR Cluj. Acesta este pe lista Stelei de mai mult timp, fiind printre putinii jucatori care au mai ramas in lotul clujenilor din echipa ce a castigat ultimul titlu, in 2012. Acesta joaca fundas stanga si are 29 de ani, fiind transferat de CFR de la Naval, in 2011, pentru 800.000 de euro.

Clujenii se pot desparti de el insa pentru jumatate din pret, Camora fiind unul dintre jucatorii cu salarii mari de la CFR, echipa ce nu mai este puternica din punct de vedere financiar, asa cum se intampla in urma cu 4 ani, cand echipa lua titlul si juca in cupele europene.

 Steaua a vrut sa il transfere pe Camora in iarna lui 2014, insa jucatorul a cerut atunci 20.000 de euro pe sezon, suma considerata prea mare de oficialii stelisti.

sursa: sport.ro