Becali catre ”Reghe”: Cu Trnava sa joci 4-3-3

1029

Gigi Becali este increzator in sansele de calificare ale Stelei si ii propune lui Reghecampf citeva posibile sisteme de joc. Patronul Stelei nu este suparat pe Tanase, care a fost suspendat 3 meciuri si nici pe echipa pentru esecul din tur.

„Eu as juca 4-3-3 in loc de 4-2-3-1. Sa fie Filip, Bourceanu si Pintilii, iar in atac sa intre Rusescu in stinga, Rocha in centru si Chipciu in dreapta. Acum depinde de ce alege el. La Steaua e un grup foarte unit. Ei vin de acolo si pleaca deja la Medias si nu s-au suparat. Nu ma mai supar pe ei, nu ii mai critic, sint un grup foarte frumos”, a mai spus patronul Stelei.

…despre suspendarea lui Tanase: „Eu nu pot sa il cert pe Tanase. Il cert atunci cind nu alearga sau cind nu joaca bine. Dar pentru acest lucru nu am cum sa il cert. Mie imi place foarte mult de Tanase. Cind el cu Chipciu au fost la mare, eu le-am platit vacanta.

Mie cind jucatorii imi plac, eu vreau sa ii apropii de mine. Asta e. A fost un gest necotrolat. S-a enervat si el ca Steaua nu reusea sa marcheze. Eu sint de parere ca nu merita rosu. Cred ca va juca cu Florin Costea”, a spus Gigi Becali la Contraatac.

…despre accederea in grupe: „Calificarea Stelei inseamna 6 milioane de euro in plus. Daca nu ne calificam in grupe, ne putem pierde capul de serie. Daca vom cistiga campionatul anul viitor, trebuie sa fim cap de serie. Totul este pentru Liga Campionilor. Imi pare rau de punctajul pe care il putem pierde. Este foarte important sa trecem pentru coeficient. Avem nevoie sa ne mentinem statutul de cap de serie.”

…despre Kapetanos: „Daca are clauza in contract. Platesc clauza si il iau pe Kapetanos. E cel mai bun atacant din Liga 1 la ora actuala. Nu era asa atunci. Venise criza aia, dar acum e alta situatie financiara. Atunci avea 25 de mii pe luna. Acum imi permit orice.”

Sursa: GSP