Becali cedeaza si plateste 840.000 de euro lui FCM Bacau!

486

becali_1_95d24c1e31Gigi Becali, a declarat, vineri, ca a decis sa plateasca datoria de 840.000 de euro catre gruparea FCM Bacau in cazul jucatorului Eugen Baciu, pentru a nu periclita participarea formatiei bucurestene in sezonul viitor al cupelor europene.

„Poate sa iti dea amenda sau sa nu iti mai dea licenta. Daca nu dadeam banii, nu puteam juca in cupele europene. Asa, dau banii si ma judec in continuare. Daca traia el (n.r. – Dumitru Sechelariu), Dumnezeu sa-l ierte, nu ii dadeam banii, pentru ca nu doream sa beneficieze el de bani, dar asa sa beneficieze copiii si vaduva”, a spus Becali, la Digi Sport.

FC Steaua a deschis, la 21 martie, trei dosare la Curtea de Apel Bucuresti, impotriva unei notificari primite de la Federatia Romana de Fotbal, in cazul jucatorului Eugen Baciu.

Eugen Baciu a fost transferat de Steaua in 2004 de la FCM Bacau si a evoluat pentru gruparea bucuresteana pana in 2011. In contractul de transfer, bacauanii au trecut o clauza potrivit careia in cazul in care Baciu devenea jucator liber de contract, asa cum s-a intamplat, Steaua ar fi trebuit sa achite suma de 800.000 de euro.