Becali euforic: Doar 4-5 echipe din Europa nu le putem invinge!

846

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat joi seara, dupa victoria din meciul cu Molde FK, scor 2-1, ca echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf este atât de puternica incât in Europa sunt doar patru sau cinci formatii pe care nu le poate invinge.

„Molde este o echipa tehnica, care dribleaza, care paseaza, numai ca noi suntem prea puternici. Molde nu e o echipa de calibrul Stelei, dar e o echipa campioana Norvegiei, care a batut pe Stuttgart cu 2-0 si acum va bate si pe Copenhaga. Noi suntem atât de puternici incât sunt doar 4-5 echipe din Europa pe care nu le poate invinge Steaua. Sunt doar 4-5 echipe cu care Steaua nu joaca de la egal la egal. Mai sunt 5 sau 6 care sunt mai valoroase, dar cu care jucam”, a spus Becali la DigiSport.

Gigi Becali a precizat ca singurul jucator care nu i-a placut a fost Adi Rocha: „Singurul jucator care nu mi-a placut a fost Rocha, i-am spus si inainte lui Reghecampf ca nu mai vreau sa-l vad. Insa il las sa faca ce vrea el (n.r. – Reghecampf), nu ma bag deloc, el a luat campionatul. Steaua are 10 si cu 6: 16 puncte in Liga Europa. Vreau ca echipa sa se faca din ce in ce mai puternica si sa jucam in primavara de Liga Campionilor, nu de Liga Europa”.

Formatia Steaua a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa norvegiana Molde FK, intr-un meci din etapa a patra a Ligii Europa si si-a consolidat pozitia de lider in grupa E a competitiei.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Chipciu ’21 si Latovlevici ’37. Pentru Molde a inscris Chima, in minutul 56.