Becali EXULTA: a revenit in TOPUL MILIONARILOR din Romania. Cu ce SUMA COLOSALA a explodat in 2015

498

Veste mare pentru Gigi Becali.

Gigi Becali s-a intors in topul milioanrilor din Romania, cu ao avere esteimata la 350 de milioane de euro. Anul trecut, iesise din top. Iata cum isis explica „latifundiarul din pipera” reaparitia alaturi de nume „grele” de afaceristi.
Gigi Becali era in anul 2014 pe locul 13, cu o avere estimata la 270 de milioane de euro. Averea lui a crescut in 2015, pana la 300-350 de milioane de euro. Gigi Becali crede insa ca estimarea nu este reala: „Cei ce au facut evaluarea…pentru ca eu banii aia nu ii am. Ei au facut o evaluare in functie de situatia economica si de viitor, au facut evaluarea terenurilor care au crescut si care s-au cam dublat. Lumea nu stie dar terenurile s-au dublat la aceasta ora” a spus Gigi Becali.

Primul milionar al tarii este, pentru al doilea an consecutiv, Ion Tiriac, cu o avere de 1,5 miliarde de euro, in crestere fata de anul trecut.

Locul doi este detinut de fratii Adrian si Dragos Paval, cu o avere de 850-900 de milioane de euro. Ei detin un lant de magazine de constructii si decoratiuni interioare.
Pe locul trei il regasim pe afaceristul Ioan Niculae. Cele sase luni de s-au vazut, pentru ca a pierdut 300 de milioane de euro fata de anul trecut. Averea lui este cifrata acum la 800 de milioane de euro.
sursa