Becali iar a luat-o pe miriste: I-am macelarit, a fost abator!

981

Gigi Becali, a declarat dupa victoria din derbiul de pe Arena Nationala, scor 3-1, ca stelistii au „macelarit-o” pe Dinamo si ca este fericit, insa l-a criticat pe Cristian Tanase, spunand ca ar fi fost „vai de capul lui” in cazul unui esec.

„S-a jucat numai la o poarta si am luat noi un gol pe o greseala imensa pe care am facut-o noi. Am avut inca vreo doua 11 metri, am avut ocazii. Suntem prea puternici, nu ne poate sta nimeni in cale. Ei au venit si s-au baricadat acum. Bonetti este antrenor, el si-a dat seama ca daca joaca ia 7-8. Am macelarit-o pe Dinamo, a fost abator. Am castigat, suntem fericiti, dar ii spun lui Tanase ca daca nu o sa fie concentrat bine la fotbal o sa imbatraneasca la Steaua. Vai de capul lui ce patea daca noi nu castigam. Il distrugeam. Eu o sa vorbesc cu el, o sa imbatraneasca la Steaua cu aceasta atitudine, se crede Maradona”, a spus Becali la DigiSport.

Becali a vorbit despre un paradox in cazul lui Raul Rusescu, fotbalist care a inscris doua goluri: „Rusescu e un paradox, el joaca mai bine in a doua repriza decat in prima. Eu cred ca Rusescu e atacant, are inteligenta”.