Becali incearca sa IMPRESIONEZE: Romania are de pierdut daca eu raman la inchisoare!

1086

becali-catuseGigi Becali a vorbit, luni, aproape o ora la instanta suprema, in ultimul cuvant din dosarul „Valiza”, marturisindu-le judecatorilor ca au reusit sa-l sperie, ca s-a facut „baiat cuminte” si ca Romania are de pierdut odata cu incarcerarea sa.

Ultimul cuvant al lui Becali a fost, practic, un discurs in care acesta a facut mai multe marturisiri despre viata sa, succese si insuccese, precum si despre cum vede perioada urmatoare.

Finantatorul Stelei a mai spus, girand cu cuvantul sau de onoare, ca nu va fi un deranj pentru opinia publica daca judecatorii vor dispune suspendarea executarii pedepsei finale.

In opinia lui Becali, Romania ar avea de pierdut daca el ar ramane incarcerat. „Se pierd milioane de euro din Steaua si posibila calificare. Condamnarea mea… Ce rost are? Unde este Becali mai folositor?„, a spus Becali, in fata judecatorilor.

Cu acelasi prilej, Gigi Becali a afirmat ca a facut „curatenie” in fotbalul romanesc, inclusiv in ceea ce priveste coruptia din arbitraj. „Eu, de cand am intrat in fotbal, am cam facut curatenie, s-a terminat si cu coruptia in arbitraj. Am adus bani europeni in fotbalul romanesc, cam 70-80 de milioane de euro. Telul meu si visul meu erau sa intram in Liga Campionilor si sa aduc Real Madridul la Bucuresti”, le-a spus el judecatorilor.

Tot in ultimul cuvant, Becali a aratat ca a fost si nedreptatit in Romania, dand ca exemplu episodul din viata sa cand a dorit sa-si infiinteze o televiziune. „Am vrut si eu, ca tot romanul, sa fac o televiziune. Am demarat proiectul. Am pregatit banii, aproximativ cinci miloane de euro, m-au chemat la CNA. Vroiam sa fac o televiziune fara publicitate, pentru moralitate si dreptate in Romania. M-au chemat de doua ori la CNA, ca ce, ca cum? Pana la urma n-am mai putut sa fac nimic”, a aratat Becali.

In finalul discursului, Gigi Becali a aratat ca ar dori sa fie aproape de familie, sa respecte toate conditiile si obligatiile impuse de instanta in eventualitatea stabilirii unei pedepse definitive cu suspendare si le-a urmat cele bune celor cinci judecatori din acest dosar.

Decizia definitiva din dosarul Valiza va fi data de instanta in 4 iunie.