Becali mai da o lovitura: Oferta de ultima ora pentru Baluta de la Craiova!

4372

Vazut cu o suma uriasa in conturi prin calificarea in grupele Europa League, Gigi Becali, patronul clubului Steaua Bucuresti – FCSB – a facut o oferta de ultima ora pentru transferul lui Alexandru Baluta de la CSU Craiova. Potrivit gsp.ro, tatal lui Alex Baluta a luat legatura cu oficialii CSU Craiova dupa ce-a fost informat de FCSB de oferta pe care Gigi Becali a facut-o. Urmeaza ca acesta sa fie primit de Mihai Rotaru si sa discute concret despre plecarea mijlocasului de la CSU Craiova.

Anamaria Prodan a facut declaratii in exclusivitate pentru GSP.RO. : „Este adevarata discutia cu patronul. Eu spun mereu adevarul. Am vorbit cu patronul si vrea sa dea pe loc 2 milioane de euro pe Baluta. I-am transmis domnului Baluta (n.r. tatal jucatorului)oferta pe care a facut-o Steaua. Daca patronul Craiovei accepta se poate rezolva totul in cateva minute”.

Cu venituri mari in anii trecuti, dar si avand siguranta prezentei in grupele Europa League, de unde va incasa minimum 10 milioane de euro, patronul Stelei vrea sa bata record dupa record. Il vrea si pe Alexandru Baluta, vedeta Craiovei, cel care l-a convins si pe Daum sa-l convoace la nationala.

Becali i-a transmis Anamariei Prodan sa-i spuna patronului gruparii oltene, Mihai Rotaru, ca daca accepta sa-l lase la Steaua ii va achita la semnatura 2,5 milioane de euro. Propunerea a ajuns la cel care conduce Craiova si raspunsul va fi dat cel tarziu pana la finalul saptamanii.

Baluta, care va implini 24 de ani luna viitoare, e cotat de transfermarkt la 1,3 milioane de euro si a avut prestatii foarte bune in ultima vreme. A marcat 3 goluri in primele 4 etape, iar in „dubla” cu Milan a fost cel mai bun fotbalist al lui Devis Mangia. Inclusiv ziaristii si specialistii din Italia l-au remarcat si l-au laudat!

sursa> GSP.RO