Becali nu il mai vrea pe Rusescu. I-a gasit inlocuitor

944

Patronul tine sa joace Balan in locul golgeterului din campionatul trecut.Reghecampf l-a preferat pe Raul in amicale.

Imaginea pe care a lasat-o pregatirea din vara asta si ideile lui Becali ii dau batai de cap lui Reghecampf. Antrenorul se loveste deja de prima situatie in care optiunea lui nu coincide cu a patronului.

„Tibi Balan in spatele virfului Rocha” e solutia cu care Gigi crede ca Steaua ar juca mai bine. Reghecampf l-a folosit mai des pe Rusescu pe acea pozitie in amicalele din Austria.

Stoichita, devenit contestatarul numarul 1 al lui Reghe, a emis aceeasi parere dupa cel mai recent meci disputat de ros-albastri, contra lui Aalen, o formatie nou-promovata in liga a doua germana, pe care au batut-o cu 2-1: „Jocul s-a schimbat in bine, evident, dupa ce a intrat Balan. Mi se pare ca nici nu ar mai fi nevoie de un numar 10 adus de altundeva, din moment ce exista Tibi. El e potrivit mai ales in sistemul pe care-l foloseste Steaua”. Tot Stoichita a dezvaluit ca Gigi si apropiatii lui au aceeasi parere: „Am discutat despre asta cu un oficial al Stelei”.

Rusescu a dat doua goluri in amicale din postura celui de-al doilea virf, dar Balan a fost mai prezent in joc atunci cind s-a aflat pe teren. Tibi a salvat moralul echipei chiar in precedentul joc de verificare, cu Aalen, in care a pasat decisiv la reusita de 2-1 a lui Rocha. Balan, pe care Becali l-a criticat des ca „nu mai are chef de fotbal”, a fost campion cu Unirea Urziceni in 2009, insa a suferit dupa aceea din pricina accidentarilor. Acum are 8 luni in care nu s-a mai accidentat deloc.

A fost chinuit si anul trecut
Pentru Rusescu n-ar fi o surpriza sa inceapa sezonul ca rezerva. Acelasi statut il avea si in vara trecuta. Ronny Levy conducea atunci echipa si fie nu-l folosea deloc pe Raul, fie il trimitea mijlocas dreapta. Rusescu s-a impus treptat ca titular si a devenit golgeterul echipei, salvator in multe momente importante, asa cum s-a intimplat inclusiv in derby-ul cu Dinamo, la 3-1 in Stefan cel Mare.

sursa: GSP