Becali plange dupa Kapetanos: E cel mai bun atacant. Da goluri din toate pozitiile

987

Gigi Becali spune ca Stelei ii lipseste in acest moment un atacant valoros. Patronul Stelei recunoaste ca s-a grabit cand a decis sa il cedeze gratis pe Kapetanos la CFR Cluj.

„Mie nu imi trebuie doi jucatori, mie imi trebuie un singur jucator. Am nevoie de un singur atacant. Acum il regret si eu pe Kapetanos, e cel mai bun atacant. Eu il regret, dar de unde sa stiu eu ca e cel mai bun jucator. Se lovea mingea de el, acum parca s-a magnetizat, al naibii. Da goluri din toate pozitiile. Daca nu facea eliminarea aia din Europa, cu Napoli, nu il mai dadeam. Atunci m-am enervat si am renuntat la el.”, a spus Becali la Digi Sport.

In acesta vara, Becali si Kapetanos s-au razboit in declaratii, patronul Stelei amenintandu-l chiar pe grec cu bataia.

„Poate ii rupe unul capul la discoteca, sa se invete minte sa nu mai vorbeasca el de un om care i-a dat 25.000 pe luna. Eu mi-as dori si sa-l reclam la comisii si sa-i rupa si unul capul in dicoteca. Cum sa vii, ma, in Romania si sa vorbesti de patron urat? In Grecia asa vorbea el despre patron? Poate il prinde unul in discoteca si ii da vreo doua picioare ca sa se invete minte. Eu asa mi-as dori. Sa se invete minte. Bai, puscarie, cine esti tu ma?”, a fost replica incredibila a lui Gigi Becali.