LIGA 1

Becali: Rapid e scoasa total din calculele pentru titlu

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, sustine ca rezultatul inregistrat in partida Dinamo – Rapid (2-1) convine de minune liderului din Liga 1, in conditiile in care trupa din Giulesti era vazuta ca un potential pericol de latifundiarul care patroneaza cel mai titrat club din Romania. 

 “Nu eram chiar asa de interesat de meci, dar as fi vrut sa castige Dinamo. Rapid e scoasa total din calculele pentru titlu. Cu Dinamo n-am niciun fel de problema, e o echipa cu tineri, dar nu vreau sa creez polemici acum. Rapid putea pune probleme, fiind o echipa periculoasa. Dar nu i-a pregatit pocaitu’ bine! Daca erau bine pregatiti ne bateam la titlu cu ei acum”, a spus Becali la Fanatik Show, in emisiunea lui Horia Ivanovici.

Totodata, acesta a subliniat ca prezenta lui Cristi Tanase pe teren nu mai este atat de importanta, de vreme ce baza echipei a devenit perechea de mijlocasi la acoperire, formata din Alex Bourceanu si Mihai Pintilii.

“Nu e Tanase indispensabil. Combinatia asta Bourceanu-Pintilii este cea mai importanta. Daca astia doi sunt apti si pot juca, poate intra oricine! Dar ei trebuie sa intre neaparat”.

 

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP