Becali sare la gatul lui Kapetanos: Sa-si vada de treaba lui, e prea bagabont

641

Kapetanos a vorbit deschis despre perioada petrecuta in Ghencea si a tras cocluzia ca Gigi Becali este, in mare parte, vinovat pentru seceta de trofee de la Steaua.

„Becali numai vorbeste. Nu face nimic. Pentru mine…vorbeste mult, dar nu face. Echipa daca nu merge, vine acolo la vestiare vorbeste 2 minute si dupa face caterinca. Nu e cum il vedem la televizor. Pentru asta echipa nu a castigat nimic cu el, e doar vina lui.”

„Prima oara cand am venit, am semnat si am plecat direct in cantonament. Si cand mergeam cu autocarul am oprit la un palat si am zis: <<ce facem aici>>? <<Aici e presedintele>>, dar eu nu stiam cine e presedintele. Am stat acolo la o masa mare si a venit si a facut show. A inceput sa vorbeasca cu jucatori si toata lumea, iar cand am plecat a dat un pachet si cand am mers la autocar a venit unul si mi-a dat bani, iar eu am intrebat: <<ce e asta?>>, pai a dat presedintele…incredibil”, a spus Kapetanos intr-un interviu pentru Citynews.

„KAPETANOS, UN BAGABONT ORDINAR”

Replica lui Gigi Becali a venit la scurt timp dupa declaratiile grecului.

„I-am dat 25 de mii de euro pe luna. Sa tina cont ca e un Dumnezeu sus si iar face o fractura sau o ruptura. Ar trebui sa se autosesizeze Comisia, eu o sa-l reclam si sper sa fie suspendat. ”

„Sa-si vada de treaba lui, e prea ‘bagabont’ si prea ordinar, sa-si vada de treaba lui. El minte, cred ca a luat un pachet in cap si s-a sclerozat. Lui nu i-am dat niciodata bani la pachet. De ce i-a primit daca e asa cum spune el?”

„In ce calitate vine el in tara straina si loveste intr-un patron. Poate ii rupe unul capul la discoteca, un roman adevarat.”

„A luat si in plus bani chiar daca nu a jucat vreo doua luni. Nu pot sa spun ca a fost o afacere proasta, eu am fost multumit de el, dar nu pot sa accept sa fiu criticat de un jucator”, a spus Becali la gsptv.