Becali: Terry s-a „terizat” pe acolo, Mata s-a „matizat”, Hazard s-a „hazardat”…deci nimic

1113

Finantatorul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali in timpul finalei Cupei Romaniei la fotbal disputata intre Dinamo si Steaua, in BrasovGigi Becali a declarat, joi seara, dupa victoria din partida cu Chelsea Londra, scor 1-0, ca nu a avut emotii la aceasta intalnire si a precizat ca formatia „ros-albastra” nu mai poate fi invinsa.

„E o victorie mare, Steaua e o echipa mare. Nu am avut mari emotii, pentru ca tot asteptam sa o vad pe Chelsea. Jocul nu m-a dus la emotii. Ei n-au miscat, n-au avut nici o faza acolo. Terry s-a „terizat” pe acolo, Mata s-a „matizat”, Hazard s-a „hazardat”…deci nimic. Regina Europei e Steluta. E de ajuns acest 1-0, pentru ca noi marcam si la Londra. Dupa meciul de la Londra, toata lumea o sa iasa pe strada. O sa fie mai multa lume decat la Revolutie. Steaua nu mai poate fi invinsa. Nu ma intereseaza pe mine de Abramovici”, a spus Becali.

Finantatorul stelist l-a laudat pe fundasul Cornel Rapa: „Mi-a placut de Rapa cel mai mult, pentru ca l-a tinut pe Hazard de nu a atins mingea”.