Becali uimeste inca odata. A dat banii jucatorilor desi i-a facut praf dupa infrangerea de la Vaslui

1005

Becali este omul surprizelor si al contrastelor. Dupa ce si-a „executat” in stilu-i caracteristic echipa dupa esecul de la Vaslui, cei mai sifonati iesind Stanca si Chipciu, patronul din Ghencea a surprins, astazi.

Desi nu dispunea de lichiditati, latifundiarul a facut eforturi mari pentru a mentine spiritele linistite in Ghencea.

Astfel, patronul i-a anuntat pe jucatori ca in aceasta dupa-amiaza isi vor primi salariile si restantele financiare, desi nimeni nu se astepta la acest lucru, avand in vedere supararea de dupa partida cu moldovenii. Becali vrea ca jucatorii sa fie concentrati exclusiv la partida de maine, cu Ekranas, desi calificarea a fost, in mare masura, stabilita inca din meciul tur.

S-a temut de o noua „revolta”?
In returul sezonului trecut, pe vremea cand echipa era antrenata inca de Ilie Stan, Becali s-a confruntat cu o situatie ingrata. Jucatorii, in frunte cu Bourceanu, au amenintat ca nu vor iesi la antrenament daca patronul nu le va vira banii in conturi, situatia detensionandu-se abia atunci cand la Mogosoaia a aparut Teia Sponte, care le-a promis jucatorilor ca totul se va rezolva in cateva zile.
Acum, constient ca a agitat prea mult spiritele dupa meciul de la Vaslui, mai ales ca echipa a jucat timp de o ora extrem de bine, Becali a vrut sa le demonstreze jucatorilor ca spusele sale au fost rostite la nervi. Pentru Steaua urmeaza trei confruntari importante in campionat, cu Otelul, Iasi si Rapid, astfel ca fotbalistii trebuie sa fie concentrati exclusiv la fotbal.

5000 de euro vor castiga ros-albastrii daca se vor califica in grupele Europa League