belodedici_C_8179284cb5Miodrag Belodedici, directorul departamentului de copii si juniori din cadrul FRF, a declarat ca fundasul Stefan Radu nu ar trebui sa se retraga de la echipa nationala, precizand ca atunci cand „trompeta” convocarii suna, trebuie sa fie prezent.

„Nu inteleg de ce vrea sa se retraga. E un jucator tanar, joaca la o echipa buna si are viitorul in fata. Nu stiu de ce nu lupta mai mult ca sa ocupe un loc in nationala. Nu prea inteleg cum vine ca un jucator tanar sa renunte la echipa nationala. Cand suna trompeta pentru lupta, nu poti spune ca tu te retragi. Echipa nationala e ceva suprem. Cand primesti convocarea la echipa nationala, trebuie sa-ti faci datoria pentru tricolor si pentru tara”, a subliniat Belodedici.

Miodrag Belodedici este de parere ca infrangerea Romaniei in Olanda este normala.

„De ultimele meciuri ale nationalei nu mai vorbim, vorbim de urmatoarele partide care sunt extrem de importante. In ultimele meciuri am jucat cu Olanda si nu stiu daca ne putem cu Olanda la cresterea talentelor, la infrastructura si la organizare, asa ca este normal sa pierdem cu Olanda”, a explicat Belodedici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.