Bilete la Dinamo – FC Barcelona numai on-line

1120

In urmatoarele doua saptamini biletele se vor vine EXCLUSIV ONLINE, urmind ca in cazul in care mai ramin, acestea sa fie puse in vinzare la casele de bilete de la National Arena sau la Stadionul din Soseaua Stefan cel Mare.

 De vineri s-au pus in vinzare biletele pentru meciul de pe 11 august, cu Barcelona. Acestea se pot cumpara online de pe biletenationalarena.ro, iar de joi, 12 iulie, vor putea fi cumparate si de la casele de bilete de la National Arena.

Pina aseara se vindusera 10.600 de tichete din totalul de 52.000 scoase la vinzare. Cele mai ieftine bilete costa 99 de lei si sint cele de la peluze, la inelul superior. Cele mai costisitoare sint cele din zona VIP, care in zona centrala ajung sa coste si 935 de lei. O persoana poate achizitiona maxim 10 bilete.

Amicalul cu Dinamo e ultimul confirmat, din seria partidelor de verificare pe care catalanii le disputa in aceasta vara. Turul de forta incepe la Hamburg (24 iulie) si continua in Tanger (28 iulie), la Paris (4 august), la Goteborg (8 august) si se incheie la Bucuresti (11 august).

Sursa: gsp.ro