Boc s-a vazut cu patronul lui U Cluj si a promis ca ajuta echipa

511

Veste buna pentru suporterii lui U Cluj, care au iesit azi pentru a treia zi in strada pentru ca echipa sa nu fie mutata la Buzau. Primarul Clujului, Emil Boc, s-a intalnit, la Bucuresti, cu Ioan Marginean, actualul patron al Universitati. Edilul de pe Somes i-a promis acestuia ca in 2-3 saptamani „U” se va intoarce pe Cluj Arena, fiind sanse astfel ca meciul de pe 15 septembrie, cu Astra, sa se joace tot pe Somes.

Boc i-a mai promis acestuia ca va ajuta echipa si din punct de vedere financiar. De asemenea, edilul de pe Somes va intermedia cedarea clubului catre un grup de investitori din Germania.

Ana Maria Prodan, in razboi cu Emil Boc
Sefa „sepcilor rosii” s-a aruncat intr-un atac dur la adresa fostului premier, care afirmase ca Ana Maria Prodan cauta sa obtina imagine pe spatele lui „U” Cluj. Primarul Clujului a primit imediat replica, astfel ca o colaborare intre cei doi pare acum de domeniul fantasticului:
„Sa-ti fie rusine, mincinosule! Juma’ de buletin… mediatizare, nu? Saracule, tu cauti mediatizare! Nu iti este rusine? Nu te-ai saturat de mintit si furat? Mama, mama daca pun mana pe tine suporterii… Cat de nesimtit este acest om? Dupa ce ca tac, sa nu-l omoare lumea, tot el se da in spectacol! Asta ca sa scape o vinde si pe ma-sa! Nu voi permite nimanui sa-si bata joc de mine sau de aceasta echipa! Cand am venit la Cluj stiam in ce ma bag! O si merg mai departe cu echipa aceasta si nu o sa ma fac de ras facand jocul lui Boc sau al altor domni care-si doresc sa o omoare! Ghinionul lor ca m-au intalnit!”, a scris Ana Maria Prodan pe pagina sa de Facebook.