BASCHET

Bojan Popovici a semnat pana la finalul sezonului cu CSU Asesoft Ploiesti!

Manchester United manager Sir Alex FergusonBojan Popovici a semnat un contract valabil pana la finalul sezonului cu CSU Asesoft Ploiesti.

Bojan Popovici are 30 de ani si joaca pe postul de conducator de joc, el luand locul americanului Chrisopher Dunn, transferat de la echipa ploiesteana la Lukoil Academic in aceasta iarna.

Popovici are o carte de vizita bogata, el evoluand patru sezoane in Euroliga si alte cinci in Eurocup, cele mai puternice competitii inter-cluburi de pe continent. De asemenea, la nivel de echipa nationala, Bojan Popovici este vicecampion european in 2009, cand Serbia a pierdut finala continentala in fata Spaniei.

„Popovici este un jucator experimentat, fost MVP in Euroliga si castigator al mai multor trofee europene, ca Liga Adriatica sau ULEB. De asemenea, sarbul a cucerit Cupa in tara sa natala, cu FMP, si titlul in Bulgaria, alaturi de Lukoil Academic. In plus, am primit referințe foarte bune din partea lui Marko Pekovici și Vladimir Kuzmanovici – doi foști jucatori importanți ai echipei noastre care in acest moment il impresariaza”, a afirmat presedintele clubului prahovean, Ionut Georgescu.

Bojan Popovici este un produs al scolii de baschet a lui FMP Zeleznik, formatie in tricoul careia a petrecut patru sezoane, intre 2001-2005. Dupa ce si-a trecut in palmares Cupa si Liga Adriatica, sarbul a semnat pentru Dinamo Moscova, reusind, in 2006, sa cucereasca ULEB Cup.

 

Sursa: mediafax.ro

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP