BOMBA: Becali SCHIMBA numele Stelei. Care sunt cele 3 DENUMIRI INCREDIBILE pe propuse

495

Becali e hotarat sa schimba numele Stelei dupa razboiul cu Armata.

In plin razboi cu Armata pentru Steaua, Gigi Becali anunta ca e dispus sa schimbele numele echipei ca sa scape de retrogradare.

Ronnie O’Sullivan vs Stuart Bingham – ISTORIE in direct la Sport.ro! Duminica, la 8 seara!

Tracia, Dacia sau Soarele Bucuresti sunt primele variante lansate de Gigi Becali. Pana atunci, patronul Stelei se razboieste cu Florin Talpan de la MApN, care a cerut retrogradarea Stelei.
„O sa ii schimb si numele. Nu-i mai spunem nici Steaua, ii spunem Tracia, un nume romanesc, normal. Sau Dacia, sau Soarele Bucuresti. O sa le sara lumea in cap. Nu e problema, poti sa ii schimbi numele si de 10 ori. Asa a facut si Astra, din Astra Ploiesti in Astra Giurgiu. Daca nu ajung in Liga Campionilor, le-o dau lor. Ii schimb numele si le-o dau lor, cu tot cu palmares, cu nume, tot”, a declarat Gigi Becali la Digi.

Ei cred… eu zic ca sunt mai multi factori… „sa-l terminam pe Becali” si mai e si o forta oculta sa distruga tot ce inseamna simboluri romanesti.”

 „Pentru ce vrei sa fie retrogradata Steaua? Credeti ca CSA va castiga mai multi bani daca se va desfiinta Steaua? Pentru ca ei echipa de fotbal nu-si pot face.

Astea ma fac sa cred ca mai e o persoana… mi-au mai zis persoane, dar dupa ce nu ii iei pe Chipciu, pe Stanciu… dar inseamna ca mai e ceva.

O sa aduc 25 de jucatori! O sa-i schimb numele, dar o sa fac o echipa sa ma distrez in Liga Campionilor, sa ii vad cum se oftica”, a declarat Gigi Becali.