BOMBA care il va face fericit pe GIGI BECALI: “Va fi ELIBERAT!”

1606

Anul 2015 vine cu primele demersuri din partea lui Gigi Becali pentru a fi eliberat cat mai devreme, dar si cu un anunt important pentru simpatizantii si fanii campioanei Steaua.

“Si-a anuntat apropiatii ca sint sanse foarte mari ca de Pasti sa fie acasa, sa fie  eliberat conditionat. Vorbele sale sint bazate pe calcule precise si conform legilor in vigoare din Romania”, au precizat sursele autorizate din anturajul patronului stelist.

FANATIK.RO face public planul latifundiarului din Pipera care are sanse mari sa il readuca in centrul atentie pe cel mai mediatizat personaj al fotbalului romanesc din ultimele decenii.

Conducerea Penitenciarului Poarta Alba si Gigi Becali par sa fi ajuns la un numitor comun, ultimele iesiri ale patronului stelist fiind facute conform cerintelor sefului de la inchisoare, cind finantatorul Stelei a evitat camerele video si aparatele foto. Conform surselor FANATIK.RO, conduita lui Gigi in spatele gratiilor din ultimele luni, la care se adauga zilele muncite si cartile scrise, il fac pe acesta pasibil de eliberarea conditionata.

“Daca nu vor exista impedimente din partea oamenilor legii, de Pasti sint acasa! Sarbatorile mi le voi face alaturi de mama, nevasta si fetele mele”, a fost anuntul facut de Becali catre apropiati.

Sursele autorizate din anturajul omului de afaceri au dezvaluit pentru FANATIK.RO ca Becali a facut primele demersuri pentru ca eliberarea sa prinda contur inainte de Sarbatorile Pascale, care vor avea loc la inceputul lui aprilie! Concret, latifundiarul din Pipera si-a delegat avocatii sa faca dosarul cu care sa se prezinte in fata Comisiei pentru eliberare conditionata la sfirsitul lunii februarie!

“Pasii sint urmatorii: Becali va termina a doua carte si, dupa ce se va confirma autenticitatea ei, patronul Stelei o sa depuna dosarul. Pina in aprilie, pe 12, cind este Invierea Domnului, Becali trebuie sa fie liber conform regulamentului”, au precizat reprezentantii lui Gigi Becali.

Astfel, daca daca dosarul lui Gigi va fi considerat a fi in regula de catre Comisie, acesta va primi avizul de eliberare conditionata, insa acest lucru va avea loc doar daca si judecatorii vor fi de acord cu aceasta decizie, chiar si in eventualitatea unui recurs trimis la Tribunal.

Informatiile obtinute de FANATIK.RO prin vocea apropiatilor lui Becali au acoperire si din partea Noului Cod Penal. Conform legii in vigoare, un detinut poate fi eliberat daca indeplineste niste conditii foarte importante. Executarea a doua treimi din pedeapsa, prezenta obligatorie in inchisoare sub regim deschis sau semideschis, instanta are convingerea ca persoana inculpata se poate reintegra in societate, sint cele mai importante aspecte pe care Codul Penal i le ofera lui Gigi Becali si pe care acesta la indeplineste. Mai mult, in calculul fractiunilor de pedeapsa se tine seama de partea care poate fi considerata, prin lege, ca executata pe baza muncii prestate.

Sursa: fanatik.ro