Bomba la Brazi. CSU Ploiesti a pierdut acasa cu BC Mures!

655

BC Mures a dat lovitura pe terenul campioanei CSU Ploiesti. In direct la Digi Sport, echipa antrenata de Srecko Sekulovic a castigat la Brazi dupa prelungiri, scor 85-79.

Pentru ploiesteni infrangerea vine cu doar cateva saptamani inaintea primului joc din grupele EuroChallenge, cu finlandezii de la Kataja.

Cu mai putin de o luna inaintea primului meci din grupele EuroChallenge, CSU Ploiesti a fost chinuita la Brazi de BC Mures. In direct la Digi Sport, campioana a pierdut in prelungiri, scor 79:85, intr-un joc in care noua achizitie, Timermanis, nu a impresionat.

De patru ori campion in Lituania, Timermanis a terminat cu doar 6 puncte si 3 recuperari. Muresenii puteau incheia socotelile in timpul regulamentar. Au avut un avans de cinci puncte cu 2 minute si 13 secunde inainte de final, insa Hargrove a marcat in ultimele secunde pentru 74-74 si a trimis meciul in prelungiri.

Ceskovici a fost cel mai bun marcator al meciului, 18 puncte, iar Balaban a avut 19 recuperari. De la ploiesteni s-au remarcat Hargrove, 14 puncte, sarbul Tica, 13 si Catalin Burlacu, cu 10 puncte si 8 recuperari.