BOMBA: Mutu a fost CONDAMNAT la INCHISOARE. Motivul este INCREDIBIL: „a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare”

954

Veste socanta primita de „Briliant”: Adrian Mutu a fost condamnat la 14 luni de inchisoare cu suspendare de Tribunalul din Florenta din cauza altercatiei dintr-un bar, cu un chelner kosovar.

Fostul capitan al nationalei era la Fiorentina, in 2010, cind l-a batut pe ospatarul kosovar Berat Racaj, intr-un local din Florenta.

Larepubblica.it scrie ca justitia italiana s-a pronuntat in acest caz: 14 luni de inchisoare cu suspendare. Pe linga condamnare, Mutu trebuie sa plateasca si 15.000 de euro.

Berat Racaj a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare. In urma cu trei ani aparusera informatii ca Mutu ar fi ajuns la o intelegere cu ospatarul pe care il batuse.

Avocatul kosovarului Racaj Berat, ospatarul agresat de roman, avorbit despre stadiul in care se afla acum cazul si despre situatia clientului sau.

„Mutu i-a dat doi pumni, apoi l-a lovit pe clientul meu cu picioarele, asa i-a produs acele vinatai. Iar loviturile cu picioarele au fost aplicate pe cind Racaj era la pamint. Si va garantez ca n-a fost machiat in pozele aparute! A fost victima unei violente fara justificare, care i-a provocat o trauma cranio-faciala, o fractura a septului nazal si o deformatie estetica si functionala a aparatului respirator. Are nevoie de operatie” Avocatul lui Racaj, in 2010

ARE ANTECEDENTE

In 2006 Mutu mai batuse un chelner, de data aceasta la Constanta, unde se afla in cantonament cu nationala. Gheorghe Grosu le facea poze tricolorilor cu telefonul, iar Mutu s-a enervat si dupa cina l-a batut cu o teava invelita in prosop. Acesta a facut plingere, dar ulterior a retras-o dupa ce s-a inteles cu Mutu.

sursa: gsp.ro