Razboiul dintre Armata si FCSB se ascute, dupa ce cele doua parti nu au ajuns la o intelegere.

Steaua are teoretic 26 de titluri in palmares, insa comandantul CSA Steaua, George Boroi, a declarat astazi situatia este diferita, clubul Armatei avand 21 de titluri in palmares, iar echipa lui Gigi Becali doar 5 titluri, lucru ce va fi lamurit odata cu punerea in aplicare a deciziei ICCJ.

„Echipa care a castigat Cupa Campionilor este in pauza deocamdata. Nu este o pauza istorica, este doar o pauza competitionala, pentru ca nu avem echipa, dar lucrurile se pot schimba de anul viitor”, spune Boroi.

Cu alte cuvinte, performantele Stelei de cand a fost preluata de Gigi Becali nu se adauga celor obtinute de club inanite de aceasta perioada. De cand a fost preluata de Becali, Steaua a castigat 5 titluri, 2 Cupe ale Romaniei, 2 Supercupe si 1 Cupa a Ligii.

 Mai mult, Armata doreste sa recupereze prejudiciul facut de echipa lui Becali, cea care s-a folosit de brandul Steaua in perioada 2004-2014: „Perioada la care facem referire prin hotararea ICCJ e stabilita foarte clar. Trebuie sa recuperam prejudiciul de la FC Steaua, echipa care a folosit brand-ul Steaua fara acceptul propieteraului – adica CSA Steaua. Apare foarte clar si continuitatea sectiei, care de fapt a fost permanent a clubului Armatei. Deci echipa de fotbal Steaua Bucuresti, intr-o forma sau alta, dar intr-o forma legala, trebuie sa existe ca o continuatoarea a perfomantelor pe care le are pana acum in palmares”, spune George Boroi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here