BOMBA: Real a fost exclusa dintr-o competitie IMPORTANTA. Ce decizie a putut sa dea TAS

990

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, ultima speranta a Realului in „cazul Cerisev”, a respins astazi recursul clubului madrilen.

Tribunalul de arbitraj pentru sport (TAS) de la Lausanne a respins recursul clubului Real Madrid si a mentinut excluderea din Cupa Spaniei din cauza utilizarii unui fotbalist fara drept de joc. (Agerpres)

TAS a mentinut decizia Comisiei de apel a federatiei spaniole, care joi a exclus Real Madrid din Cupa Spaniei, dupa ce in meciul cu CF Cadiz (3-1) l-a utilizat pe rusul Denis Cerisev, aflat in stare de suspendare. Rusul a si marcat primul gol al partidei. Cerisev era in stare de suspendare din sezonul trecut, pe cand evolua la Villarreal.

Clubul madrilen a sustinut ca nu a primit nicio notificare din partea federatiei sau a clubului Villarreal in privinta sanctiunii jucatorului si nici Cerisev nu era la curent cu suspendarea sa.

Comisia de apel spaniola a sustinut insa ca gruparea madrilena era responsabila de verificarea situatiei disciplinare a jucatorilor sai.

Meciul retur cu Cadiz urma sa se dispute pe 16 decembrie pe Santiago Bernabeu.

sursa: sport.ro