BOMBELE de la Steaua: Becali il ia pe Teixeira de la Rapid si revine Tatu!

952

Gigi Becali a vorbit la GSP TV despre transferul rapidistului Teixeira la Steaua: „Bulibasa” Copos a cerut 500.000 de euro, apoi a lasat la 400.000, dar eu i-am zis ca-i dau doar 300.000. O sa mai vorbim, ca „Bulibasa”e plecat acum”.

„Vom mai aduce un jucator argentinian, nici nu stiu cum il cheama”, a mai anuntat patronul Stelei.

Steaua s-a calificat in grupele Europa League dupa ce a invins Ekranas si in retur, scor 3-0. Gigi Becali isi face deja planurile pentru meciurile din grupe. Anunta transferuri, dar are si un mesaj pentru Inter, adversara vasluienilor din play-off. „Am avut multe satisfactii pina acum la Steaua. Am adus Real Madrid la Bucuresti, am facut performante. O sa luam titlul anul acesta. Teixeira e un jucator interesant, vom vedea daca putem sa-l luam. Il vom readuce pe Tatu, dar va mai veni inca un atacant zilele acestea.

Daca se califica Inter, sper sa picam cu ei ca sa le aratam cine e Steaua!”, a spus Gigi Becali la sportro.

Despre victoria cu Ekranas, 3-0: „Sint bucuros ca ne-am calificat, dar fericirea e mult mai mare cind joci un meci tensionat. Asta a fost un meci cu o echipa de Divizia D sau Onoare. Niciodata nu am avut liniste asa mare ca acum. E o mare bucurie ca ne-am calificat pentru a noua oara in grupe”.