Bonetti: Am inceput cu un jucator de 18 ani si cu unul de 20 de ani!

940

Dinamo a reusit sa-i tina piept Barcelonei intr-o maniera onoranta. Bonetti s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor sai.

„Sa spunem ca am facut un meci foarte bun. Am inceput cam ingrijorati, din pacate. A fost singurul lucru negativ. Pana la urma, ne-am revenit. Asteptam aceasta partida pentru definirea personalitatii jucatorilor nostri. Am gresit de multe ori in prima repriza la cateva pase usoare, dar cel mai important este ca am confirmat calitatea jocului, un joc foarte bine pus la punct. Am inceput cu o echipa tanara, am inceput cu un jucator de 18 ani si cu unul de 20 de ani, avem o medie de varsta foarte redusa, acesti jucatori trebuie sa capete experienta si sa-si defineasca personalitatea.”

„Barcelona este una dintre cele mai mari din toate timpurile, sufera de fapt echipe foarte mari cand joaca impotriva Barcelonei. Imi pare bine ca aceasta partida ne-a confirmat ca avem tineri de foarte mare calitate. Le-am spus jucatorilor ca rezultatul nu este foarte important, era important sa ne confirmam jocul bun”, a declarat Bonetti dupa meci.