Bonetti ”va fi aspru sanctionat” pentru ca nu vine la conferintele de presa!

935

Antrenorul formatiei Dinamo, Dario Bonetti, va fi sanctionat de Comisia de Disciplina pentru refuzul de a participa la conferintele de presa de la finalul partidelor, a anuntat, marti, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir

„Am sa trimit o hartie si va fi aspru sanctionat (n.r. – Dario Bonetti). In contractul cu televiziunile e stipulat ca antrenorul principal sa vina la conferintele de presa. Am sa solicit secretarului general, care se ocupa de comisii, sa sesizeze Comisia de Disciplina”, a explicat Dragomir.

In schimb, presedintele LPF il intelege pe antrenorul formatiei Gloria Bistrita, Nicolae Manea, care a aruncat cu o targa in teren la meciul cu Pandurii Targu Jiu, din cauza unei erori de arbitraj. „S-a descarcat si omul. Pai cand vine unul in casa la tine si te fura ce sa faci? Asa e si pe stadion, e ca si cand vine hotul peste tine in casa si te fura. Pai te aperi, rabufnesti, nu poti sa te stapanesti. Mai iti pierzi controlul, ca esti om. L-am vazut eu pe Mourinho facand gesturi… a sarit in carca unuia, care era jucator de rezerva. De aia e frumos fotbalul. Dar cine n-are simtul umorului n-are cum sa traiasca in fotbal”, a spus presedintele.

Atacantul echipei Dinamo, Ionel Danciulescu, care a devenit jucatorul cu cele mai multe meciuri disputate in Liga I, 491, va fi cooptat in cadrul Ligii Profesionste de Fotbal dupa ce va retrage, a spus Dragomir. ” Bravo lui Danciulescu, felicitari, e un roman adevarat care a facut istorie. Trebuie sa ne mandrim cu el. Daca nu gaseste ceva mai bun dupa ce se lasa il aduc la mine, aici, la Liga. Ii gasesc eu un post. Il pregatesc pentru postul de presedinte. Pe el si pe inca vreo doi-trei. Nu stiu daca e in stare sa conduca Liga, trebuie sa il verific, trebuie sa stea vreo doi ani pe langa mine. El e un baiat admirabil, un om deosebit „, a precizat Dumitru Dragomir.