Borcea despre Savulescu: L-am adus beat mort de la Cannes la meciul cu Lazio!

619

Borcea pleaca de la Dinamo cu lacrimi in ochi. N-are de gand sa se mai implice niciodata, la niciun alt club, si spune ca problemele de sanatate l-au facut sa renunte.

„A fost o decizie foarte grea sa ma despart dupa atata timp de Dinamo! Nu va exista o alta echipa la care sa ma implic. Pentru mine exista Dinamo sau nimic. Le multumesc domnilor Badea si Savulescu, avem multe amintiri placute. Am regretat atacurile dintre noi. Oricum, sunt mult mai multe amintiri placute decat neplacute.

Am decis inca din iarna sa plec, dupa cum am anuntat. Am discutat cu domnul Badea, am ramas, apoi a venit problema de sanatate care m-a facut sa-mi dau seama ce importanta e viata. Cat timp sunt in Romania, nu pot fi implicat decat 100%. Nu pot sa fac decat 100%, nu pot sa las lucrurile pe jumatate”, a spus Borcea.

L-am adus pe Savulescu beat mort de la Cannes la meciul cu Lazio. De cand s-a indragostit, a inceput sa zboare. Beat mort l-am adus atunci! Ii multumesc pentru ca m-a inteles, a venit la Miami si am discutat. Au fost 17 ani de momente mai placute decat neplacute. Domnul Dinu m-a adus la Dinamo cand Dinamo era pe 12. Nu aveam bani de apa plata”, a explicat Borcea.