Botosani: UCIS la 17 ani de suplimentele pentru dezvoltarea masei musculare!

2845

cosmin podovei (Small)Cosmin Podovei, de doar 17 ani, din Botosani in clasa a XI-a, a murit dupa ce a facut stop cardiac.

Sportivul a cazut in fata blocului dupa ce, in prealabil, i se facuse rau. O vecina l-a vazut prabusit la pamant si inconstient si a fost cea care a sunat la numarul unic de urgenta 112 pentru a cere ajutorul medicilor.

La scurt timp la fata locului a ajuns o ambulanta a Serviciului Judetean de Ambulanta. Baiatul  a fost transportat la Unitatea de Primire Urgente (UPU), a Spitalului Judetean unde medicii s-au luptat sa il resusciteze aproape o ora, insa inima baiatului a incetat sa bata.

Pacientul a fost adus in stop cardio-respirator. Colegii au aplicat protocoalele pentru resuscitare cardio-respiratorie timp de o ora, fara a raspunde. Din cate au constatat clinic, pacientul suspicioneaza ca si cauza de deces probabil un anevrism rupt de aorta. Imi pare rau ca s-a mai pierdut un copil, avand in vedere varsta, si speram sa nu mai avem astfel de cazuri o perioada foarte lunga de timp. Ne pare rau si adresam pe aceasta cale condoleanțe familiei”, a spus Petre Radauceanu, sef al sectiei UPU de la Spitalului Judetean Mavomati, conform botosaneanul.ro.

Se pare ca baiatul lua pastile pentru dezvoltarea masei musculare, asta ar fi spus parintii cadrelor medicale care l-au preluat de la fata locului.