Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani, a declarat, joi, că va mai face trei transferuri din străinătate, până la încheierea perioadei de transferuri, conform www.mediafax.ro.

 

Acesta susţine că va mai aduce trei jucători, un fundaş stânga francez, un mijlocaş spaniol şi un atacant sârb, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

„Mai avem nevoie de jucători şi de aceea suntem în discuţii cu trei fotbalişti străini. E vorba de un fundaş stânga, de un mijlocaş care să construiască împreună cu Cabrera şi un atacant. Francezul vine din Israel, mijlocaşul pe care îl dorim a evoluat în liga secundă din Spania, iar atacantul a jucat în campionatul Bulgariei. Pe atacant am vrut şi în vară să-l transferăm dar avea o ofertă şi de la altă echipă. Până la urmă nu a semnat cu nimeni şi sperăm să-l luăm noi”, a spus Valeriu Iftime.

 

Patronul grupării botoşănene a mai precizat că dacă se vor realiza transferurile dorite se va renunţa la unii jucători: „Dacă reuşim aceste transferuri, cu siguranţă vor fi şi plecări. Nu putem avea un lot foarte mare. Rămâne de văzut ce vom reuşi să facem”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.