Boubacar SOCHEAZA LA DINAMO: Dati-mi bani ca mor de foame!

1154

Momente dramatice pentru Boubacar Mansaly, mijlocasul senegalez al lui Dinamo. Neplatit de luni bune, fotbalistul a mers cu sotia de mana la sefii clubului si i-a somat pe acestia: „Dati-mi banii! Murim de foame!”.

Boubacar Mansaly a vizitat conducerea executiva a lui Dinamo acum o saptamana, pentru a-si cere drepturile financiare, scrie ProSport. Fara sa-i fie achitat vreun salariu de la venirea în Romania, africanul si-a luat sotia si s-a prezentat în fata sefilor.

„Nu mai avem bani deloc! Trebuie sa gasiti o solutie pentru ca nici eu, nici familia mea, nu mai suportam aceasta situatie”, a fost mesajul fotbalistului în varsta de 24 de ani. Boubacar a primit asigurari ca situatia se va rezolva, dar n-a primit decat 500 de euro!

„Momentan, nu putem sa-ti oferim mai multe, dar speram sa reusesti sa te descurci o perioada cu acesti bani”, i-au transmis sefii. Scandalizat, Boubacar  a refuzat „atentia” conducerii si a amenintat ca daca nu îsi va încasa cat mai rapid restantele se va adresa instantelor sportive.

Sursa: Realitatea Tv