Bourceanu: Eu am mai jucat pe Amsterdam Arena si stiu ce atmosfera poate fi acolo!

1475

30_bourceanu_AdiP_2a924d8b54Alexandru Bourceanu, a declarat, joi, ca este multumit de tragerea la sorti pentru 16-imile de finala ale Ligii Europa si considera ca formatia bucuresteana se poate califica in faza urmatoare a competitiei.

„In primul rand, este bine ca am evitat Atletico Madrid, Inter sau Anji. Ajax este o echipa de traditie, care s-a clasat a treia in cea mai grea grupa de Liga Campionilor, ceea ce demonstreaza faptul ca este o echipa cu valoare foarte mare. Va fi o dubla mansa foarte grea si, mai ales, meciul de pe Amsterdam Arena. Eu am mai jucat acolo, in grupele Ligii Europa, pe vremea cand eram la Timisoara si stiu foarte bine ce atmosfera vom intampina acolo. Avem sanse sa ne calificam si cred ca se putea sa avem un adversar si mai greu”, a spus Bourceanu, informeaza site-ul oficial al gruparii „ros-albastre”.

Alexandru Bourceanu considera ca jucatorii echipei Ajax vor fi motivati in acest sezon al Ligii Europa, avand in vedere ca finala competitiei se va disputa pe Amsterdam Arena. „Jucam returul pe teren propriu si toata lumea a vazut ca suntem o echipa foarte buna «acasa», care poate invinge aproape pe oricine intr-o zi fasta. De asemenea, daca vom reusi sa obtinem un rezultat bun in tur, vom avea sanse foarte mari de calificare in optimi. Faptul ca finala competitiei se va juca pe stadionul lor va fi un factor important, fiindca Ajax are jucatori tineri, cu dorinta de afirmare, care se vor monta suplimentar pentru acest lucru. Repet, Ajax Amsterdam este una dintre cele mai mari echipe ale lumii, asa ca este normal sa le aratam respect si sa spunem ca sunt favoriti”, a completat Bourceanu.