Bourceanu SOCHEAZA: „Sa vedeti atunci figuri pe mine”. Motivul pentru care s-a reintors la Steaua

822

Alex Bourceanu a fost convins de Laurentiu Reghecampf sa revina la Steaua, desi mijlocasul promisese ca nu mai revine in Ghencea.

Bourceanu nu crede ca mai poate sa revina la forma care l-a consacrat, insa va incerca sa ajute Steaua in aceasta primavara sa castige un nou titlu.

„Nu stiu daca o sa ma mai intorc vreodata tinand cont ca am stat foarte mult. Au fost accidentarile astea repetate… Si eu sper sa ma intorc aproape, cel putin aproape de forma la care am fost. Daca o sa ajung unde am fost, va fi alta situatie. Sa vedeti atunci figuri pe mine”, a spus Bourceanu la Dolce.

Bourceanu spune ca s-a intors la Steaua datorita lui Reghecampf, cel care l-a ajutat cel mai mult in cariera sa. Totusi, Bourceanu le cere fanilor Stelei sa nu aiba asteptari mari din partea lui deoarece revine dupa o perioada cu multe accidentari.

 „Ideea a fost de a lucra din nou cu Laurentiu Reghecampf. A venit la Steaua, mi-a zis Ana sa merg cu el si bineinteles ca am acceptat. M-as fi dus unde m-ar fi luat Reghecampf. asta era punctul in care am ajuns: dintr-un jucator pe care l-au dorit cateva echipe la un jucator care pur si simplu s-a agatat de o persoana care l-a ajutat.

Daca nu era Reghe, in situatia asta probabil mi-as fi gasit alta echipa, dar nicidecum de nivelul Stelei. Cred insa ca eu pot sa ajut Steaua, asa cum si ea m-a ajutat pe mine. Cu siguranta nu va mai fi cum a fost cand m-am intors de la Trabzon. Atunci eram accidentat, fusesem inainte capitanul echipei, au fost niste asteptari de la mine pe care nu le-am onorat din varii motive. in principal datorita accidentarii.

Acum sunt un jucator de la care nu prea se mai asteapta multe. Sau se asteapta, dar nu atat de multe. Cand am venit de la Trabzonspor eram cotat ca un fotbalist foarte bun, 5 milioane pe transfermarket, acum sunt undeva la 1 milion jumatate – 2 milioane. si e mai bine pentru mine, acum nu mai am atat de multa presiune asupra mea”, a mai spus Bourceanu la Digi.

sursa: sport.ro