SPECTACOL IN K1: Bucurestiul poate gazdui finala Superkombat!

1126

Printre numele luptatorilor care ar putea urca in ring ar urma sa se regaseasca Hesdy Gerges, Zabit Samedov, Raul Catinas, Ismael Londt, Sergey Lascenko, Sebastian Ciobanu si Benny Adegbuyi.

„Succesul de la Craiova cu Superkombat Final Elimination ma motiveaza sa incerc sa organizez si marea finala tot in Romania. Va fi o gala in care vom avea cel putin patru luptatori calificati pentru K-1 Final 8. Sper sa gasesc sprijinul pentru a putea aduce la Bucuresti acest mega-eveniment. Finala, cu siguranta, va avea un impact urias, urmand sa fie de asemenea transmisa in direct in 75 de tari de pe patru continente, asa ca imi doresc sa poata fi organizata tot in Romania, deoarece ar aduce un capital serios de imagine tarii noastre”, a declarat Eduard Irimia.

Gala Superkombat Final Elimination, care a inaugurat Sala Polivalenta din Craiova la 10 noiembrie, in prezenta a aproape 5.000 de spectatori, a avut record de audienta pentru luna noiembrie la Eurosport, post care a transmis evenimentul in direct in 75 de tari. Peste 20 de milioane de telespectatori au urmarit meciurile in care au fost implicati, printre altii, Morosanu si Iftimoaie.

Irimia a precizat ca este posibil ca sportivi precum Ismael Londt, Zabit Samedov si Hesdy Gerges, calificati in marea finala K-1, sa vina la Bucuresti. „Deoarece finala de 8 a K-1 a fost amanata pentru 26 ianuarie, noi putem organiza in Romania o avanpremiera, pe 22 decembrie, deoarece in calitate de partener exclusiv al promotiei japoneze am posibilitatea de a-i contracta pe acesti sportivi. Va fi un eveniment cu adevarat grandios”, a explicat Irimia.