Bulgarii arunca BOMBA: suma REALA pe care Becali a scos-o din buzunar pentru ca Reghe sa revina la Steaua

390

Presa bulgara a dezvaluit adevarul motiv pentru care Reghecampf s-a intors la Steaua.

Reghe la Steaua nu a fost o mutare ieftina pentru Becali. In realitate, este cel mai scump „transfer” al sezonului.

Dupa demisia lui Radoi, Becali a apelat la omul care i-a adus doua titluri consecutive la Steaua. Aflat sub contract cu Litex, Reghecampf a acceptat oferta Stelei, insa numai cu anumite conditii. Sumele pe care Becali le-a asigurat pentru aceasta mutare il fac pe Reghecampf cel mai scump transfer al Stelei in acest sezon.

Pe langa bonusuri si salarii, Becali a trebuit sa achite si o clauza de reziliere ca Reghe sa poata pleca de la Litex, din Bulgaria. Publicatia Sportal.bg anunta astazi ca Litex „asteapta suma de 400.000 de euro pentru Reghecampf”, aceasta reprezentand clauza din contract care il facea pe Reghe liber.

Acestei sume i se adauga si salariile staffului lui Reghecampf, dar si bonusurile de performanta promise de Becali. In total, afacerea Reghecampf se ridica la 3.220.000 de euro, din care din care 600.000 euro reprezinta salariile tuturor celor din staff si 2.220.000 euro bonusul pentru Grupele Champions League, ramanand apoi clauza de 400.000 de euro.

 Ce salarii are stafful Reghecampf:
Reghecampf: 360.000 € / an
Neubert: 96.000 €
Petrea 42.000 €
Termure: 42.000 €
Tene 42.000 €
*Clubul ii mai plateste 500 de euro lui Neubert pentru chiria unui apartament

Gigi Becali a anuntat inca de la sosirea lui Reghe la Steaua ca respectiva clauza va fi scazuta din contract si, posibil, din bonusuri, astfel ca intr-un final,  Becali va reusi sa-si recupereze banii.

sursa: sport.ro