Bute a inceput pregatirea oficiala pentru meciul cu Pascal!

1204

534466_bute_44990000Lucian Bute, care lupta cu canadianul Jean Pascal pe 25 mai la Montreal pentru centura WBC Diamond, incepe de marti 26 martie un stagiu de pregatire la Palm Beach, in Florida, relateaza presa online americana.

La sala de box din Palm Beach s-au antrenat cunoscuti campioni mondiali precum Devon Alexander, Cory Spinks, Nate Campbell, Andre Dirrell sau Riddick Bowe.

Romanul vine pentru a 4-a oara la Palm Beach, iar faptul ca un camion va aduce un ring de la sala sa din Canada arata ca va petrece mai mult timp in SUA.

Patronul salii, Lou Martinez, s-a aratat incantat ca il va gazdui fostul campion mondial IBF la supermijlocie: ”Sunt fericit ca il gazduiesc din nou. Lucian se simte foarte confortabil aici si e un tip de treaba. Este mult interes cand gazduim sedinte deschise de antrenament. Franco-canadienii din Florida abia asteapta sa-l urmareasca si sa-l faca sa se simta ca acasa”.

La Palm Beach va veni si echipa olimpica canadiana de box feminin, antrenata de sotia lui Stephane Larouche, cel care il pregateste pe galatean.

Bute, 33 de ani, are in palmares 31 de victorii (24 prin KO) si o infrangere. El si-a pierdut centura de campion mondial IBF la supermijlocie in mai 2012, cand a fost invins de britanicul Carl Froch prin KO tehnic in repriza a 5-a, intr-o gala desfasurata la Nottingham (Anglia).

Pascal, pugilist de origine haitiana, are 30 de ani si este fost campion mondial la semigrea (versiunea WBC). Canadianul a inregistrat in cariera sa 27 de victorii (16 inainte de limita), 2 infrangeri si 1 egal.