Bute a semnat un nou contract cu Interbox!

1101

Pugilistul Lucian Bute a semnat un contract valabil pentru urmatoarele trei meciuri cu Interbox, dupa ce precedentul acord incetase inca din anul 2010, iar partidele disputate de atunci au avut loc pe baza unor intelegeri verbale.

„De la infrangerea din mai, am fost fortati sa reconsideram anumite aspecte. Cred ca e important sa-i spunem lui Lucian ca suntem alaturi de el. Am decis, de comun acord, sa semnam un contract pentru urmatoarele trei partide. Lucian este un perfectionist si se ocupa de toate detaliile legate de luptele sale. El trebuie sa invete sa aiba incredere in cei care-l inconjoara si sa se concentreze la meciuri si la adversari. Intre timp, noi cei de la Interbox, ne ocupam de partea administrativa si de promovare a evenimentelor”, a declarat, pentru TVA Sports, presedintele Interbox, Jean Bedard, informeaza canoe.ca.

El sustine ca Lucian Bute a pierdut meciul cu britanicul Carl Froch din luna mai din cauza grijilor privind aspectele colaterare meciului. „Cand esti campion, toate lucrurile merg bine de la o lupta la alta. Apoi, aceasta infrangere a durut, dar ceea ce am facut in aceasta vara este foarte pozitiv. Am avut un exces de incredere si am neglijat lucrurile importante. S-a presupus ca Lucian era foarte bine concentrat, dar apoi ne-am dat seama ca el se ocupa de alte lucruri de care nu trebuia sa se ocupe”, a completat Bedard.

Oficialul Interbox este de parere ca meciul cu rusul Denis Gracev din 3 noiembrie este foarte important pentru pugilistul roman. „Lucian, la 32 de ani, nu mai este in pozitia unui boxer tanar, care isi permite sa piarda doi-trei ani pentru a reveni in frunte. Trebuie sa obtinem raspunsurile din aceasta lupta. Gracev este un adversar periculos, care va incerca sa reproduca o parte din ceea ce Lucian a suferit in Anglia. Daca totul decurge cum trebuie, speram la o revansa a meciului cu Froch”, a adaugat Bedard.