Bute: In 2013 vreau sa redevin campion mondial! Meciul cu Froch va avea loc la Montreal sau Quebec !

940

box_e_andrade_bute_600Lucian Bute a declarat vineri ca discutiile pentru urmatorul sau meci sunt avansate si ca este posibil ca pana la inceputul lunii ianuarie situatia sa se clarifice.

„Unul dintre obiectivele mele pentru anul 2013 este sa redevin campion mondial, sa recastig centura. Vom vedea ce va fi, inca nu s-a stabilit urmatorul meci, sunt negocieri, discutii. Poate pana la inceputul lunii ianuarie vom sti cu exactitate incotro o luam. Promotorul meu este deja in negocieri, discutiile sunt destul de avansate si, de comun acord, vom stabili daca voi boxa cu Carl Froch in primavara sau in toamna. De boxat vom boxa cu siguranta. Este doar o chestiune de timp si de negociere”, a spus Bute.

Intrebat daca este posibil sa boxeze in Romania, Lucian Bute nu a respins aceasta varianta, dar a precizat ca in 2013 isi propune sa boxeze la Montreal. „Totul este posibil, insa planul nostru este ca la anul sa boxez la Montreal. Cei de la Interbox spun ca voi boxa la Montreal sau la Quebec”, a afirmat el.

Bute l-a felicitat pe noul presedinte al Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, adaugand ca spera ca acesta sa faca performante: „Il felicit si ma bucur pentru el pentru ca a obtinut mandatul de presedinte. Sper sa reuseasca si sa faca performante. De asta este nevoie, de performanta, pentru ca vorbim despre cluburile din tara care sufera din acest punct de vedere. Sper sa existe rezultate pe plan european si mondial”.