NATIONALA

Calificarea la EURO ii aduce Romaniei o CARUTA DE BANI. Este cel mai MARE BONUS din ISTORIA sa

FRF urmeaza sa primeasca cel mai mare bonus din istoria sa, dupa calificarea echipei nationale la Campionatul European din 2016, ce va fi gazduit de Franta.

Turneul din Franta va avea premii fara precedent in valoare de peste 300 de milioane de euro, cu 50% peste sumele oferite la editia din urma cu trei ani.

In acest moment, FRF si-a asigurat un bonus financiar in valoare de 12 milioane de euro dupa ce echipa nationala s-a calificat la turneul final.

Lucrurile nu se opresc insa aici, intrucat fiecare rezultat de la turneul final va fi rasplatit pe masura. Chiar daca UEFA nu a anuntat sumele exacte, se speculeaza ca o remiza ar putea fi recompensata cu 1 milion de euro, in timp ce o victorie cu 2 milioane de euro.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei s-a calificat la Campionatul European din 2016 dupa ce a terminat pe locul doi in grupa F, ca urmare a victoriei din Feroe, scor 3-0. Este prima prezenta la turneul final a tricolorilor dupa o pauza de opt ani.

Irlanda de Nord si Romania merg direct la Campionatul European din Franta. Ungaria, clasata pe locul trei, are asigurat barajul, dar se poate califica direct daca va fi echipa de pe locul 3 cu cel mai mare numar de puncte din toate grupele.

Campionatul European se va disputa intre 10 iunie si 10 iulie 2016 in Franta, fiind prima editie la care vor participa 24 de echipe.

Tragerea la sorti in care se vor stabili grupele va avea loc pe 12 decembrie, la Paris. Echipele vor fi impartite in 6 grupe de cate patru.

sursa: ziare.com
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP