Campioana Romaniei la polo a DEMOLAT o echipa spaniola, in turul 2 din Liga Campionilor

1513

Campioana Romaniei la polo, CSM Oradea, a trecut, duminica, fara probleme de gruparea spaniola CN Sabadell, cu scorul de 13-6, in ultima partida de la turneului de la Busto Arsizio, in grupa G din turul secund al Ligii Campionilor, potrivit MEDIAFAX.

Scorul pe reprize a fost 3-1, 5-2, 2-1, 3-2.

In urma rezultatului, CN Sabadell se claseaza pe ultimul loc in grupa G si rateaza sansa calificarii mai departe, in timp ce campioana Romaniei incheie cu doua victorii si o infrangere turneul din Italia.
Duminica se va mai juca partida dintre SM Verona si Herceg Novi, care va stabili ierarhia finala a grupei G si cele doua echipe calificate in grupele principale ale Ligii Campionilor.

In primele doua meciuri de la Busto Arsizio, CSM Digi Oradea a invins SM Verona, cu 10-8, si a pierdut in fata celor de la Herceg Novi, cu 6-7.

CSM Digi Oradea s-a calificat in turul II al Ligii Campionilor dupa ce s-a clasat pe locul 2 in grupa B din turul I, la turneul din Malta, in urma victoriei cu Valetta (18-11) si a doua remize, cu SM Verona (11-11) si cu VK Budva (7-7).
Partidele din grupele principale ale Ligii Campionilor vor incepe in 28 octombrie.

Turneul Final Six al Ligii Campionilor va avea loc intre 2-4 iunie 2016.