Casillas, dupa ce a fost lasat pe tusa de Mourinho, dupa 10 ani: Nu voi cere explicatii!

931

iker_casillasIker Casillas a declarat, duminica, ca respecta decizia antrenorului Jose Mourinho, care l-a lasat pe banca de rezerve la meciul de campionat cu Malaga, scor 2-3.

„Respect decizia antrenorului si ma voi antrena mai mult. Nu sunt obisnuit sa fiu rezerva, dar echipa este mai importanta decat orice jucator. Voi continua sa ma antrenez si voi incerca sa-mi recuperez locul de titular”, spus Casillas la postul de televiziune La Sexta.

Portarul lui Real Madrid a afirmat ca nu asteapta nicio explicatie de la Mourinho: „Mourinho nu mi-a spus niciodata de ce sunt titular si nu voi cere explicatii de ce am fost lasat rezerva. Ma simt bine, dar antrenorul decide cine joaca. Ma voi antrena mai mult pentru a-i recastiga increderea. Concurenta intre jucatori este benefica”, a precizat Casillas.

Jose Mourinho, sosit la Lisabona pentru a-si petrece Sarbatorile de Craciun, a explicat lasarea pe banca de rezerve a lui Casillas: „Am constiinta impacata. Incerc sa fac cea mai buna echipa in fiecare meci”.