jlb-tour-17La finala circuitului Superkombat, cea mai mare gala K-1 a anului, organizata la Bucuresti, castigatorul turneului piramidal, in care sunt implicati si doi romani, se va alege, pe langa premiul in bani, cu un Mitsubishi Pajero in valoare de 50.000 de euro, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Principalii favoriti ai finalei K-1 de la inceputul anului viitor, in care marele premiu va fi de un milion de dolari, vor lupta pe 22 decembrie in Romania, in marea finala Superkombat, care va incheia anul calendaristic in circuitul K-1. In Sala Polivalenta din Capitala sunt asteptati peste 5.000 de fani ai sporturilor de contact, biletele fiind deja puse in vanzare. Sebastian Ciobanu il va infrunta pe campionul Superkombat la categoria grea, Ismael Londt, in timp ce revelatia K-1 din 2012, Benjamin Adegbuyi, va lupta cu ucraineanul Pavel Juravlev.

In total, vor fi nu mai putin de 7 dintre luptatorii care s-au batut in octombrie, in Japonia, la K-1 Final 16, printre care Hesdy Gerges si Ismael Londt, care sunt si principalii favoriti la castigarea premiului de un milion de dolari.

„Gerges si Londt sunt cotati de specialisti cu cele mai mari sanse sa castige finala K-1, care va avea loc la inceputul anului viitor. Primul va lupta la Bucuresti intr-un super-fight, iar al doilea in turneul piramidal”, a declarat presedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Pe langa invingatorul piramidei si totodata campionul Superkombat 2012, pe 22 decembrie, la Bucuresti, se va hotari si noul campion mondial al categoriei 95 de kilograme, unde romanul Andrei Stoica il are ca adversar pe lituanianul Arnold Oborotov, care a participat la K-1 Final 16 si in primavara a fost la un pas de a-l invinge pe legendarul Jerome Le Banner, duelul incheindu-se in cele din urma nedecis.

Biletele pentru evenimentul la care vor participa luptatori din 10 tari s-au pus deja in vanzare si pot fi achizitionate de pe www.eventim.ro, dar si in magazinele Germanos, Vodafone si Orange din toata tara.

Gala de pe 22 decembrie de la ora 22:00 va fi transmisa in direct la nivel global in 75 de tari de pe 4 continente prin intermediul Eurosport, dar si in tari precum Japonia, China si SUA prin reteaua K-1 in premiera pe pay-per-view. In Romania, evenimentul va putea fi urmarit pe Pro TV, Sport.ro si Eurosport.

Fight-cardul galei K-1 „Superkombat WGP Final 2012”:

1. Super-fight (+96 kg): Ibrahim Aarab (Maroc) vs Daniel Sam (Marea Britanie)

2. Turneu – semifinala 1 (+96 kg): Pavel Juravlev (Ucraina) vs Benjamin Adegbuyi (Romania)

3. Turneu – semifinala 2 (+96 kg): Ismael Londt (Surinam) vs Sebastian Ciobanu (Romania)

4. Turneu – meci de rezerva (+96 kg): Freddy Kemayo (Franta) vs Serghei Lascenko (Ucraina)

5. Super-fight (+96 kg): Carter Williams (SUA) vs Hesdy Gerges (Egipt)

6. Titlul mondial Superkombat (-95 kg): Arnold Oborotov (Lituania) vs Andrei Stoica (Romania)

7. Super-fight (+96 kg): Mighty Mo (Samoa) vs Raul Catinas (Romania)

8. Finala Superkombat 2012 (+96 kg): Invingator semifinala 1 vs Invingator semifinala 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.